Lampebytte

Lamper har begrenset levetid og man må derfor regne med at det før eller senere blir nødvendig å bytte lampen. Du kan enten bytte lampen selv eller spørre en ekspert.

Jeg vil bytte lampen selv

Det billigste alternativet er å bytte lampen selv. Du sparer både penger og tid, da du ikke trenger å kjøre projektoren din på service. Dersom du har en stjerneskrutrekker, kan du enkelt bytte projektorlamper med modul selv. Vi anbefaler at kun erfarne brukere bytter lamper uten modul. Du kan lese mer om lampevarianter her.

Du kan også se vår detaljerte instruksjonsvideo om lampebytte kan hjelpe deg.

Jeg ønsker hjelp til å bytte lampen

Hvis du ønsker en ekspert til å hjelpe deg med å bytte lampen, vennligst ta direkte kontakt med et service- eller IT-firma som jobber med projektorer. Vi anbefaler først å finne lampen på nettsiden vår, slik at du vet hvilke lampevarianter du trenger å kjøpe til din projektor og hvor mye de koster. Ta deretter kontakt med servicefirmaet og avtal bytte av lampen. Vanligvis er det billigst å kjøpe lampen på nett og deretter betale bare for lampebyttingen. Vi gjør oppmerksom på at det er nødvendig å kjøpe en original lampe med modul hvis du ønsker å ta kontakt med et autorisert servicefirma. Igjen er dette vanligvis billigere å bestille på nett.

Vi gjør oppmerksom på at det er nødvendig å kjøpe en original lampe med hus hvis du ønsker å ta kontakt med en autorisert service. Igjen er dette vanligvis billigere å bestille på nett.

Se instruksjonsvideo om lampebytte

Ta en titt på våre instruksjonsvideoer for å forstå hvor enkelt det er å bytte lamper. Her kan du se hvordan du bytter lamper i flere typer projektorer av forskjellige merker, blant annet Acer, BenQ, Epson, Panasonic og Sony og også video hvordan i tillegg til en instruksjonsvideo om hvordan du selv bytter lyspæren.

Vet du nå alt om lamper så er det bare å velge den rette

Lamper – lynrask veiledning

Finn riktig lampe på kun to tastetrykk

Projektorlamper

Lamper til TV