Lampebytte

Projektorlamper har begrenset levetid. Derfor må man regne med at det blir før eller senere nødvendig å bytte lampen. Lampen kan du bytte selv eller du kan spørre en ekspert.

Jeg vil bytte lampen selv

Det å bytte lampen selv er billigst. Du sparer penger og tid - du trenger ikke å kjøre med din projektor til service. Projektorlamper med hus kan virkelig alle som eier i det minste en stjerne trekker bytte selv. Det å bytte en lampe uten hus anbefaler vi bare til de mer erfarte brukere. Mer om lampevarianter kan du lese her.

 Vår detajlert video om lampebytte kan hjelpe deg.

Jeg vil ha noen til å bytte lampen

Hvis du ønsker en ekspert til å bytte lampen, vennligst ta kontakt med et service- eller ITfirma som driver med projektorer. Vi anbefaler først å finne lampen på nettsiden vår slik at du vet hvilke lampevarianter du trenger å kjøpe til din projektor og hvor mye de koster. Så ta kontakt med service og avtal lampebyttingen. Vanligvis er det billigst å kjøpe lampen på nett og så betale bare for lampebyttingen.

Vi gjør oppmerksom på at det er nødvendig å kjøpe en original lampe med hus hvis du ønsker å ta kontakt med en autorisert service. Igjen er dette vanligvis billigere å bestille på nett.

Se video om lampebytte

For å være kjent med hvor enkelt det er å bytte lampe se på videoene våre. Her finner du lampebytte i flere vanlige projektortyper av varemerkene Acer, BenQ, Epson, Panasonic og Sony og også video hvordan bytte av selve lyspære ser ut.

Vet du nå alt om lamper så er det bare å velge den rette

Lamper - lynrask veiledning

Finn lampen på 2 klikk

Projektorlamper

Lamper til TV