BENQ
Projektorlamper BENQ

Er du usikker om du klarer å bytte lampen selv? Se vår korte video hvordan man kan bytte lampe i projektor BENQ.


Velg modellen til BENQ-projektoren, som du søker etter en erstatningslampe til.

Projektorlamper BENQ

Velge etter produktnummer

Projektorlamper BENQ etter lampens produktnummer

Har du ikke funnet din projektormodell?

Har vi ikke lampe til din projektormodell ta gjerne kontakt med oss, og vi skal prøve å finne reservelampen til deg og skaffe den raskest mulig.

Se hvordan du kan bytte lampe i projektor BENQ

I en kort video får du vite om hvordan man kan demontere den originale lampen fra projektor BENQog montere en ny lampe istedet.

Vi tilbyr lamper til projektorene BENQ av alle varianter

For bedre orientering i vårt tilbud hard vi forberedt oversikt over våre produkter. Erstatningslyskilde til di projektor BENQ kan du kjøpe i flere varianter. Enkelte varianter er forskjellig hovedsakelig i prisen, de er mer eller mindre krevende å bytte og er mer eller mindre pålitelig. Vi tilbyr både originale og kompatible produkter. Kompatible lamper har vanligvs en annen produsent en de originale. Til tross for det har de høy kvalitet og pålitelighet. Hovedfordelen med dem er prisen. Ytterligere tilbyr vi selve lyspærer uten hus som vi skal forholde til mer nederest. En annen variant er projektorlamper BENQ fra Diamond Lamps - vanligvis lyspære Philips i et branded hus. Detaljert oversikt for å velge den rette typen finner du på siden om typer av projektorlamper.

Skal jeg kjøpe en lampe med eller uten hus?

Lamper BENQ tilbyr vi i en variant med eller uten hus – dvs. selve lyspæren. Varianter uten hus anbefaler vi til kundene som allerede har erfaring med å bytte en lyskilde i en projektor. Hvis du kjøper en lampe uten hus kan du bruke ditt gammelt hus som du må demontere den gamle lyspære ut først. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe varianter med hus er bytte veldig enkelt og har bare noen få skritt. Øvrig info får du vite i den komplette veiledning for bytte av projektorlampe.

Hvordan kan jeg spare penger ved å kjøpe en erstatningslampe?

Fordi et viktig kriterium hvis man skal kjøpe noe er alltid bl.a. pris tilbyr vi erstatningslamper i flere varianter. Billigere er varianter uten hus. En annen billig løsning er lamper med kompatible lyspærer istedenfor de originale. Veldig interessant kompromiss er origiale lamper i uoriginalt hus, eventuelt produkter med lignende egenskaper fra Diamond Lamps.

Hvilke lamper til BENQ projektorer er mest pålitelig?

Alle erstatningslamper vi tilbyr har høy pålitelighet. For å ha den høyeste pålitelighet anbefaler vi å kjøpe en original lampe med hus. En høyt pålitelig løsning er også en original lyspære i et uoriginalt hus og også en Diamond lampe.