Hva er forskjellen mellom de forskjellige lampevariantene? Hvilken variant skal jeg velge?

Erstatningslamper til de fleste projektorene og projeksjonsTVene tilbyr vi i flere varianter. Du kan velge fra opptil 6 lampevarianter til noen av projektorene. Vi garanterer deg at alle disse lampevariantene kommer til å fungere bra også i din projektor eller projeksjonsTV, betinget av korrekt montering.

Opptil 6 forskjellige lampevarianter til din projektor
  1. original lampe + originalt modul
  2. original lampe + modul fra Diamond Lamps
  3. original lampe + kompatibelt modul
  4. kompatibel lampe + kompatibelt modul
  5. original lampe uten modul
  6. kompatibel lampe uten modul

Lyspære + monteringshylse = lampemodul

Lyspære
Montážní pouzdro
Lampehus

Lamper i modul

En lampe satt i et modul har en stor fordel motsatt til en pære uten modul. Det er veldig enkelt å montere den. En erstatningslampe med et modul i en projektor kan byttes av alle som kan bruke en skrutrekker. En lampe med modul kan du kjøpe i opptil 4 forskjellige varianter.

ENKEL MONTERING
Lampe med hus
Original lampe med modul

En original lampe med et modul direkt fra projektorens produsent. Denne varianten velges av kundene som ønsker høyest projeksjonskvalitet og maksimal pålitelighet. En original lampe i modul direkt fra projektorens produsent er dyrest sammenlignet med andre varianter.

Diamond-lampe med modul

En Diamond-lampe inneholder en original lyspære, oftest Philips eller Osram, satt i et modul fra Diamond Lamps. Denne varianten er en god erstatning for den opprinnelige lampen fra projektorens produsent. Den tilbyr høy projeksjonskvalitet og pålitelighet.

Generisk lampe med modul

En generisk lampe er kombinasjon av en lyspære fra en av OEM produsentene (Philips, Osram, Ushio, Phoenix, Matsushita, Iwasaki) og et uoriginalt modul fra en alternativ produsent. Denne varianten er sammenlignbar når det gjelder projeksjonskvalitet og pålitelighet med et originalt lampehus, men mye billigere.

Kompatibel lampe med modul

En kompatibel lampe med et lampehus fra en autorisert produsent. Denne varianter anbefaler vi til alle som ønsker å spare mest mulig, men trenger enkel montering av erstatningslampen. En kompatibel lampe kan ha kortere levetid og mindre lysstyrke sammenlignet med en original lampe.

Lyspærer uten modul

Lyspærer uten modul er billigst. De er billigere med 40 % – 60 % sammenlignet med originale lamper satt i et lampehus. Pærer uten modul anbefaler vi til manuelt dyktige kunder. Det er enkelt å ødelegge lyspæren ved ufaglig montering.

Lav pris
Lampa bez modulu
Original lyspære uten modul

En original lyspære uten modul fra en av OEM produsenter (Philips, Osram, Ushio, Phoenix, Matsushita, Iwasaki). Denne lampevarianten sikrer høy projeksjonskvalitet og høy pålitelighet. Montering er mer krevende enn med lampe med modul. Det å bytte denne lampen i projektor kan klares av de manuelt dyktige.

Kompatibel lyspære uten modul

Kompatible lamper er billigere erstatningslamper til projektorer. Denne lampevarianten kan ha kortere levetid og lavere lysstyrke sammenlignet med en original lampe. Derfor anbefaler vi denne lampen til de kundene som ikke trenger høyest projeksjonskvalitet. En kompatibel lyspære uten modul anbefaler vi til manuelt dyktige kunder.

Vet du nå alt om lamper så er det bare å velge den rette

Lamper – lynrask veiledning

Finn riktig lampe på kun to tastetrykk

Projektorlamper

Lamper til TV