Projektorlamper

Vet du ikke hvilken projektorlampe er den rette for deg? Finn først produsenten av din projektor, deretter velg projektormodell. En projektorlampe er ikke billig, hos oss har du tross alt mulighet til å velge. De fleste vanlige projektorlampene tilbyr vi i flere varianter. Du kan da selv bestemme hvilken variant som er den beste for deg. Enkelte varianter har forskjellige priser, pålitelighet, projeksjonskvalitet og det er mer eller mindre krevende å bytte dem, se oversikt nedenfor.
Er du ikke sikker på om du klarer å bytte projektorlampe selv, se denne korte videoen.

Vi tilbyr lamper til projektorer av følgende varemerker

Alle varemerker

Har du ikke funnet produsenten til din projektor?

Har vi ikke lampe til din projektormodell ta gjerne kontakt med oss, og vi skal prøve å finne reservelampen til deg og skaffe den raskest mulig.

Se hvor enkelt det er å bytte en lampe i en projektor

I første video får du vite hvordan demontere en opprinnelig lampe med modul i projektor og erstatte den med en ny.

Andre video, viser mer krevende bytte av en lyspære i et opprinnelig lampehus i tilfelle du velger å bestille en lampe uten modul.

Projektorlamper tilbyr vi i flere varianter, de viktigste er disse:

Projektorlamper med modul

 • En original lampe med modul
  Velger du en original lampe med modul kan du forvente maksimal pålitelighet men høyere pris. Det er veldig enkelt å bytte en slik lampe. Lampen har et originalt modul.
 • En generisk lampe med modul
  Denne varianten er nesten så pålitelig som en original men er billigere. Det er også enkelt å bytte en slik lampe fordi det er en lyspære inkludert et modul.
 • Uoriginal (kompatibel) lampe i et uoriginalt modul
  Lampen i denne varianten er mye billigere enn den originale, og er pålitelig nok. Det å bytte en slik lampe med modul er veldig enkelt. Lampen er i et uoriginalt modul.

Projektorlamper uten modul

 • En original lampe uten modul
  Denne varianten tilbyr maksimal pålitelighet og lavere pris.
  Det å bytte en lyspære er allikevel mer krevende enn varianten med modul og dårlig montering kan føre til forkortet levetid.
 • En uoriginal lampe uten modul
  En kompatibel lyspære er den billigste løsningen.
  Det kan være at den ikke er så pålitelig som den originale. Det er ikke så enkelt å bytte lampen uten modul som den lampen med modul og dårlig montering kan føre til forkortet levetid.
Alle lampetyper kan dere se på i vår veiledning og tips i artikkelen: Hva er forskjell mellom ulike lampetyper? Hvilken lampe skal jeg velge?