Projektorlamper

Vet du ikke hvilken projektorlampe som er den rette for deg? Først bør du finne ut produsenten av projektoren din, deretter kan du enklere velge en projektormodell. En projektorlampe er ikke nødvendigvis billig, men hos oss har du mulighet til å velge mellom flere modeller i forskjellige prisklasser. Vi tilbyr de fleste vanlige projektorlampene i flere varianter. Du kan da selv bestemme hvilken variant som er den beste for deg. Enkelte varianter har forskjellige priser, pålitelighet og projeksjonskvalitet. Det er også forskjellig i forhold til hvor komplisert det er å bytte dem ut. Du kan se en fullstendig oversikt nedenfor.
Er du ikke sikker på om du klarer å bytte projektorlampe selv, kan du se denne korte instruksjonsvideoen.

Vi tilbyr lamper til projektorer av følgende varemerker

Har du ikke funnet produsenten til din projektor?

Har vi ikke lampe til din projektormodell ta gjerne kontakt med oss. Vi hjelper deg med å finne riktig reservelampe og skaffe den raskest mulig.

Se hvor enkelt det er å bytte en lampe i en projektor

I første instruksjonsvideo får du vite hvordan man demonterer en opprinnelig lampe med modul i en projektor, i tillegg til hvordan man kan erstatte den med en ny.

Den andre instruksjonsvideoen viser mer krevende bytte av en lyspære i en opprinnelig lampemodul, i tilfelle du velger å bestille en lampe uten modul.

Vi tilbyr projektorlamper i flere varianter, de viktigste er følgende:

Projektorlamper med modul

 • En original lampe med modul
  Hvis du velger en original lampe med modul kan du forvente maksimal pålitelighet, men en høyere pris. Det er utrolig enkelt å bytte en slik lampe. Lampen har en original modul.
 • En generisk lampe med modul
  Denne varianten er nesten like pålitelig som en original lampe, men den er imidlertid billigere. Det er også enkelt å bytte en slik lampe, da lyspæren inkluderer en modul.
 • Uoriginal (kompatibel) lampe i en uoriginal modul
  Lampen i denne varianten er mye billigere enn den originale, og er også pålitelig. Bytte av en slik lampe med modul er også utrolig enkelt. Lampen har en uoriginal modul.

Projektorlamper uten modul

 • En original lampe uten modul
  Denne varianten tilbyr maksimal pålitelighet og lavere pris.
  Det å bytte en lyspære er allikevel mer krevende enn varianten med modul, og dårlig montering kan føre til redusert levetid.
 • En uoriginal lampe uten modul
  En kompatibel lyspære er den billigste løsningen, men det kan imidlertid bety at den ikke er like pålitelig som den originale.
  Det er heller ikke like enkelt å bytte lamper uten modul som lamper med modul, og dårlig montering kan føre til redusert levetid.
Du kan finne alle lampevariantene i artikkelen vår om veiledning og tips her: Hva er forskjellen mellom de ulike lampevariantene? Hvilken lampe skal jeg velge?