3M
Projektorlamper 3M

Velg projektormodell 3M som du leter etter en erstatningslampe til.

Projektorlamper 3M

Velge etter produktnummer
Har du ikke funnet din projektormodell?

Har vi ikke lampe til din projektormodell ta gjerne kontakt med oss, og vi skal prøve å finne reservelampen til deg og skaffe den raskest mulig.

Vi tilbyr lamper til projektorene 3M av alle varianter

For bedre orientering i vårt tilbud har vi forberedt en oversikt over varene våre. Erstatningslyskilde til din projektor 3M kan du kjøpe i flere varianter. Enkelte varianter har forskjellige priser, er mer eller mindre krevende å bytte og er mer eller mindre pålitelig. Vi tilbyr både originale og kompatible produkter. Kompatible lamper har vanligvs en annen produsent en de originale. Til tross for det har de høy kvalitet og pålitelighet. Hovedfordelen med dem er prisen. Ytterligere tilbyr vi selve lyspærer uten hus som vi skal forholde til mer nederest. En annen variant er projektorlamper 3M fra Diamond Lamps - vanligvis lyspære Philips i et branded hus. Detaljert oversikt for å velge den rette typen finner du på siden om typer av projektorlamper.

Skal jeg kjøpe en lampe med eller uten hus?

Lamper 3M tilbyr vi i en variant med eller uten hus – dvs. selve lyspæren. Varianter uten hus anbefaler vi til kundene som allerede har erfaring med å bytte en lyskilde i en projektor. Hvis du kjøper en lampe uten hus kan du bruke ditt gammelt hus som du må demontere den gamle lyspære ut først. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe varianter med hus er bytte veldig enkelt og har bare noen få skritt. Øvrig info får du vite i den komplette veiledning for bytte av projektorlampe.

Hvordan kan jeg spare penger ved å kjøpe en erstatningslampe?

Fordi et viktig kriterium hvis man skal kjøpe noe er alltid bl.a. pris tilbyr vi erstatningslamper i flere varianter. Billigere er varianter uten hus. En annen billig løsning er lamper med kompatible lyspærer istedenfor de originale. Veldig interessant kompromiss er origiale lamper i uoriginalt hus, eventuelt produkter med lignende egenskaper fra Diamond Lamps.

Hvilke projektorlamper 3M er mest pålitelig?

Alle erstatningslamper vi tilbyr har høy pålitelighet. For å ha den høyeste pålitelighet anbefaler vi å kjøpe en original lampe med hus. En høyt pålitelig løsning er også en lyspære i et uoriginalt hus og også en Diamond lampe.