LG
Lyspære til LG AN-110 Produktnummer: AJ-LAN1

For din projektor LG AN-110 tilbyr vi kun projektorpære uten lampehus i to forskjellige varianter. Original lampeuten lampehus kjøp når du ønsker å ha maksimal projeksjonskvalitet og minimal risiko for skade eller for tidlig slitasje. Mye billigere er en kompatibel lampe uten lampehus av noen av alternative produsentene.

Lamper uten lampehus til projektor LG AN-110
Produktnummer: AJ-LAN1

LG AN-110 Lampe uten lampehus

Det å montere bare en projektorpære inn i det opprinelige lampehuset er svært mer krevende enn å bytte hele lampehuset inkl. pæren. Du kan velge mellom to lampevarianter uten et hus - original eller kompatibel.

VIDEO - bytte av en lyspære uten hus.

Lampevarianter uten hus

 • Original lampe uten hus

  Original lampe uten lampehus til LG AN-110 betyr projektorpære fra en av OEM produsentene (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) som skal byttes i ditt nåværende lampehus. Løsningen er billigere enn lampe med lampehus, men krevende når det gjelder manuell behendighet og erfaring. Anbefales til kundene som allerede har erfaring med å bytte en projektorpære.

  Produktkode: Projeksjonskvalitet:Pålitelighet:
  Z78799OOB
  1-2 uker
  1 077,60 NOK uten MVA 1 347 NOK inkl. MVA [1]
 • Kompatibel lampe uten hus

  Kompatibel lampe uten lampehuset til LG AN-110 er kun lampe uten lampehuset fra en alternativ autorisert produsent. Lampebytte i lampehuset er svært vanskelig og man trenger å ha nødvendig utstyr for dette. Løsningen er billigst og vi anbefaler den særlig for hjembruk og der det ikke er høyest prioritet med kvalitet og pålitelighet. Kompatible lamper er ikke alltid av den samme kvaliteten som de originale lampene.

  Produktkode: Projeksjonskvalitet:Pålitelighet:
  Z110706OB
  1-2 uker
  927,02 NOK uten MVA 1 158,78 NOK inkl. MVA [1]
[1]Hvis du er et selskap registrert i Norge, gi oss momsregistreringsnummeret ditt og betal oss prisen uten moms.