Lyspære til LG BX-503B Produktnummer: AJ-LBX5 (eller EAQ41361102)

For din projektoron LG BX-503B tilbyr vi kun projektorpære uten lampemodul i to forskjellige varianter. Når du ønsker maksimal projeksjonskvalitet og minimal risiko for skade eller tidlig slitasje, anbefaler vi Original lampe uten lampemodul. Et billigere alternativ er en kompatibel lampe uten lampemodul fra en av de andre produsentene.

Lamper uten lampemodul til projektor LG BX-503B
Produktnummer: AJ-LBX5

LG BX-503B Lampe uten lampemodul

Det å kun montere en projektorpære i den opprinnelige lampemodulen er mye mer krevende enn å bytte hele lampemodulen inkl. pæren. Du kan velge mellom to lampevarianter uten modul - original eller kompatibel.

INSTRUKSJONSVIDEO - bytte av en lyspære uten modul.

Lampevarianter uten modul

 • Original lampe uten modul

  Original lampe uten modul til LG BX-503B betyr projektorpære fra en av OEM produsentene (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) som skal byttes i ditt nåværende lampemodul. Løsningen er billigere enn lampe med lampemodul, men krevende når det gjelder manuell behendighet og erfaring. Anbefales til kundene som allerede har erfaring med å bytte en projektorpære.

  Produktkode: Projeksjonskvalitet:Pålitelighet:
  Z72450OOB
  1-2 uker
  1 879,30 NOK [1]1 503,44 NOK ekskl. mva.
 • Kompatibel lampe uten modul

  Kompatibel lampe uten lampemodul til LG BX-503B er kun lampe uten modul fra en alternativ autorisert produsent. Lampebytte i modul er svært vanskelig og man trenger å ha nødvendig utstyr for dette. Løsningen er billigst og vi anbefaler den særlig for hjembruk og der det ikke er høyest prioritet med kvalitet og pålitelighet. Kompatible lamper er ikke alltid av den samme kvaliteten som de originale lampene.

  Produktkode: Projeksjonskvalitet:Pålitelighet:
  Z72451OB
  1-2 uker
  1 293,51 NOK [1]1 034,81 NOK ekskl. mva.
[1]Hvis du er et selskap registrert i Norge, er prisen ekskl. moms. Moms blir da fakturert til deg ved vareleveranse.

Mangler du noen viktige opplysninger?

Eller har du funnet en feil?