Lyspære til LG RD-JA21 Produktnummer: AJ-LA20 (eller 6912E00002A, 4810V00146D)

For din projektoron LG RD-JA21 tilbyr vi kun projektorpære uten lampemodul i to forskjellige varianter. Når du ønsker maksimal projeksjonskvalitet og minimal risiko for skade eller tidlig slitasje, anbefaler vi Original lampe uten lampemodul. Et billigere alternativ er en kompatibel lampe uten lampemodul fra en av de andre produsentene.

Lamper uten lampemodul til projektor LG RD-JA21
Produktnummer: AJ-LA20

LG RD-JA21 Lampe uten lampemodul

Det å kun montere en projektorpære i den opprinnelige lampemodulen er mye mer krevende enn å bytte hele lampemodulen inkl. pæren. Du kan velge mellom to lampevarianter uten modul - original eller kompatibel.

INSTRUKSJONSVIDEO - bytte av en lyspære uten modul.

Lampevarianter uten modul

 • Original lampe uten modul

  Original lampe uten modul til LG RD-JA21 betyr projektorpære fra en av OEM produsentene (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) som skal byttes i ditt nåværende lampemodul. Løsningen er billigere enn lampe med lampemodul, men krevende når det gjelder manuell behendighet og erfaring. Anbefales til kundene som allerede har erfaring med å bytte en projektorpære.

  Produktkode: Projeksjonskvalitet:Pålitelighet:
  Z86380OOB
  1-2 uker
  1 483,04 NOK [1]1 186,43 NOK ekskl. mva.
 • Kompatibel lampe uten modul

  Kompatibel lampe uten lampemodul til LG RD-JA21 er kun lampe uten modul fra en alternativ autorisert produsent. Lampebytte i modul er svært vanskelig og man trenger å ha nødvendig utstyr for dette. Løsningen er billigst og vi anbefaler den særlig for hjembruk og der det ikke er høyest prioritet med kvalitet og pålitelighet. Kompatible lamper er ikke alltid av den samme kvaliteten som de originale lampene.

  Produktkode: Projeksjonskvalitet:Pålitelighet:
  Z86391OB
  1-2 uker
  1 155,68 NOK [1]924,54 NOK ekskl. mva.
[1]Hvis du er et selskap registrert i Norge, er prisen ekskl. moms. Moms blir da fakturert til deg ved vareleveranse.

Mangler du noen viktige opplysninger?

Eller har du funnet en feil?