TOSHIBA
Lyspære til TOSHIBA TLP-710J Produktnummer: TLPL3 (eller TLP-L3)

For din projektor TOSHIBA TLP-710J tilbyr vi kun projektorpære uten lampehus i to forskjellige varianter. Original lampeuten lampehus kjøp når du ønsker å ha maksimal projeksjonskvalitet og minimal risiko for skade eller for tidlig slitasje. Mye billigere er en kompatibel lampe uten lampehus av noen av alternative produsentene.

Lamper uten lampehus til projektor TOSHIBA TLP-710J
Produktnummer: TLPL3

TOSHIBA TLP-710J Lampe uten lampehus

Det å montere bare en projektorpære inn i det opprinelige lampehuset er svært mer krevende enn å bytte hele lampehuset inkl. pæren. Du kan velge mellom to lampevarianter uten et hus - original eller kompatibel.

VIDEO - bytte av en lyspære uten hus.

Lampevarianter uten hus

 • Original lampe uten hus

  Original lampe uten lampehus til TOSHIBA TLP-710J betyr projektorpære fra en av OEM produsentene (Osram P-VIP, Philips UHP, Ushio, Matsushita, Iwasaki HSCR) som skal byttes i ditt nåværende lampehus. Løsningen er billigere enn lampe med lampehus, men krevende når det gjelder manuell behendighet og erfaring. Anbefales til kundene som allerede har erfaring med å bytte en projektorpære.

  Produktkode: Projeksjonskvalitet:Pålitelighet:
  Z5232OOB
  1-2 uker
  1 381,42 NOK uten MVA [1]
 • Kompatibel lampe uten hus

  Kompatibel lampe uten lampehuset til TOSHIBA TLP-710J er kun lampe uten lampehuset fra en alternativ autorisert produsent. Lampebytte i lampehuset er svært vanskelig og man trenger å ha nødvendig utstyr for dette. Løsningen er billigst og vi anbefaler den særlig for hjembruk og der det ikke er høyest prioritet med kvalitet og pålitelighet. Kompatible lamper er ikke alltid av den samme kvaliteten som de originale lampene.

  Produktkode: Projeksjonskvalitet:Pålitelighet:
  Z53159OB
  1-2 uker
  950,68 NOK uten MVA [1]
[1]Varene sendes fra EU. Hos oss betaler du pris uten moms. 25% moms pluss gebyr på 197 NOK eller høyere blir belastet deg av transportøren etter fortolling.